Over Kaspers ICT

Even kennis maken met Kaspers ICT

Kaspers ICT is een in Nijverdal gevestigd bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in ICT-dienstverlening voor het midden- en kleinbedrijf, stichtingen, scholen en particulieren.

Bent u op zoek naar een professionele leverancier die u kan ondersteunen bij ICT? Wij bieden u een de juiste – op uw organisatie toegespitste – hard- en softwareoplossingen met een uitstekende service tegen aantrekkelijke tarieven.

Kaspers ICT beschikt over een eigen technische dienst. Wij hebben een ruime ervaring op het gebied van het beheren en implementeren van ICT infrastructuren en informatiesystemen. Daarnaast kunnen wij u zowel op locatie als op afstand ondersteuning leveren bij storingen of problemen.

Het hart van het bedrijf is Frank Kaspers.

Frank Kaspers

Frank heeft een lange ervaring in ICT werkzaamheden in overheidsdienst alvorens hij zijn eigen bedrijf is gestart. Hier heeft hij veel kennis en ervaring opgedaan met complexe bedrijfsnetwerken. Onderdeel van deze werkzaamheden waren het dagelijks systeem- en netwerkbeheer, gebruikersondersteuning en het deelnemen aan projectorganisaties. Deze projecten bestonden uit het vernieuwen van het complete netwerk in een oud klooster, het migreren van serversoftware en het vernieuwen van de kantoorautomatisering. Sinds 1999 ben ik minder gaan werken bij de Provincie Zeeland. Naarmate mijn eigen bedrijf groeide en het aantal klanten uitbreidde, ben ik volledig zelfstandig geworden. In 2010 heb ik afscheid genomen van het Zeeuwse en ben in Nijverdal een nieuwe onderneming gestart. Elke dag sta ik enthousiast, betrokken en met veel gevoel voor service voor mijn klanten klaar.

Hebben wij u interesse kunnen wekken en wilt u kennis maken met de toegevoegde waarde onze dienstverlening?

Interesse? Bel (0548) – 62 46 35 of mail ons