Systeembeheer op maat

Wij verzorgen systeembeheer op maat voor u

Uw automatiseringssysteem moet altijd operationeel zijn. U wilt snel en efficiënt werken en besparen waar mogelijk. Een storing in uw netwerk, servers of randapparatuur (hoe klein ook) kan uw hele organisatie platleggen. Systeembeheer is noodzaak om u hiertegen te wapenen en zo optimaal mogelijk te profiteren van de voordelen van automatisering. Systeembeheer kan door Kaspers ICT zowel correctief als preventief worden uitgevoerd, afhankelijk van uw wensen.

Adviseren en implementeren

Het regelmatig controleren van de back-up, de harde schijf, het doorvoeren van personeelswijzigingen in het systeem, enzovoort zijn allemaal zaken die steeds meer deskundigheid eisen die u wellicht niet in huis heeft. Veel ondernemers zijn daarom overgegaan tot het aanstellen van extern systeembeheer. Zo hoeft u niet zelf te investeren in opleidingen en een extra dure kracht.

Wij adviseren en implementeren professioneel met een no-nonsense houding passende ICT-oplossingen voor uw organisatie. Netwerk- en Systeembeheer kan bij ons op verschillende manieren plaatsvinden:

  • Een vast aantal uren per maand of kwartaal
  • Op afroep
  • Zowel op locatie als op afstand (remote beheer)

Remote beheer

U kunt ervoor kiezen het beheer in eigen hand te houden en op ad-hoc basis gebruik te maken van onze diensten. Maar u kunt er ook voor kiezen het beheer volledig aan ons uit te besteden. Naast het oplossen van problemen proberen wij deze dan ook actief vóór te zijn door het regelmatig controleren en updaten van uw systemen.

Wij kunnen dit beheer bij u op locatie uitvoeren, maar het is ook mogelijk uw systemen op afstand te beheren met onze remote support software. Met deze software kunnen wij zelfs uw problemen oplossen als u niet (meer) op kantoor bent. Zo kunt u de volgende werkdag gewoon weer aan het werk. Dit doen wij al jaren met een groot gevoel voor service.

 

Interesse? Neem contact met ons op