Webdiensten

 

webdienstenDomeinnaam
Uw domeinnaam is uw visitekaartje op het internet. Het is daarom belangrijk een goede domeinnaam te kiezen. Een naam die voor uw klanten herkenbaar is zoals www.uwbedrijfsnaam.nl of www.uwproductnaam.nl. Hoe gemakkelijker de domeinnaam te onthouden is, des te sneller komen uw bezoekers terug naar uw website.

Vanwege uw digitale herkenbaarheid zult u uw e-mailadressen willen laten overeenkomen met uw bedrijfs- of productnaam. b.v.uwnaam@uwbedrijfsnaam.nl.

Domeinnamen moeten geregistreerd worden alvorens ze gebruikt kunnen worden. Deze registratie kunnen wij voor u verzorgen.

Webhosting
Wij verzorgen de webhosting van uw website op kwalitatief hoogwaardige servers welke garant staan voor een hoge snelheid en grote uptime.

Website
Uw website is uw digitale visitekaart. U wilt dat deze er goed uitziet. Een website is daarom maatwerk. Of het gaat om enkele pagina’s of een uitgebreide site, wij kunnen u vanuit onze ervaring en kennis vakkundig inzicht geven in de mogelijkheden.
Graag willen wij de vele mogelijkheden voor u op een rij zetten en een voor uw bedrijf passende oplossing adviseren.

Hoe goed een website ook is opgezet, om in te spelen op de actualiteit heeft ook een website onderhoud nodig. Wellicht kunt u dat zelf. Maar de oplossing hiervoor kan ook heel goed liggen een gezamenlijke oplossing. Hier zijn wij u graag bij van dienst.

Vraag hier uw vrijblijvende aanbieding

Systeembeheer

Wij adviseren en implementeren met een no-nonsense houding passende ICT-oplossingen voor uw organisatie.

Cloud diensten

Domeinnaam, webhosting en website. Wij bieden een totaaloplossing voor uw organisatie.

Zakelijke Telefonie

Neem afscheid van uw telefooncentrale en ga veel minder betalen dan in uw huidige situatie met VOIP.